Βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν 2019»

Υπό την αιγίδα και την υποστήριξη επιχειρηματικών φορέων της Βόρειας Ελλάδας, απονεμήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου τα Βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν 2019» κατά τη διάρκεια του Money Show στο Hyatt.

Για την ArtAbout  η απονομή αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική μιας και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην επιχειρηματικότητα η Δρ. Διαλεχτή Φωτοπούλου, Business Development Manager της ArtAbout, και ο  Σπυρίδων Κούσης της Freights, εταιρίας που αποτελεί στενό της συνεργάτη!

Βραβείο γυναικείας επιχειρηματικότητας

Βραβευση Διαλεχτής Φωτοπούλου

Συγκεκριμένα, η Δρ. Διαλεχτή Φωτοπούλου τιμήθηκε με το βραβείο «Γε΄νέο Επιχειρείν» στη κατηγορία Γυναικεία Επιχειρηματικότητα. Το βραβείο απένειμε η γ.γ. του ΣΕΓΕ / SEGE – Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, Χαρά Παπαδοπούλου, η οποία ανέφερε ότι η «επιχειρηματικότητα αποτελεί ίσως τον τομέα με το μεγαλύτερο ρίσκο στη χώρα».

Βραβείο Καινοτομίας

Στην κατηγορία Καινοτομία τιμήθηκε με το βραβείο «Γε΄νέο Επιχειρείν» ο Σπυρίδων Κιούσης. Το βραβείο απένειμε ο κ. Λουφάκης, πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας. Η Freights είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής φορτίων για την οδική μεταφορά, δίνει την δυνατότητα σε εταιρίες του κλάδου των μεταφορών να αναπτύξουν το κύκλωμα των εργασιών τους, να διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η ArtAbout σχεδίασε το interface για ολόκληρη την εφαρμογή της Freights καθώς και την εταιρική της ταυτότητα εξ’ολοκλήρου.

Σχετικά με τα Βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν»

Τα Βραβεία «Γε’νέο Επιχειρείν», τα οποία έλαβαν το όνομά τους από την ομώνυμη στήλη του περιοδικού «Θεσσαλονίκης Δρώμενα», εξελίσσονται σε ένα ισχυρό θεσμό επιβράβευσης της νεανικής επιχειρηματικότητας και σχεδιάζουν ήδη το άλμα τους στο εξωτερικό, σε χώρες όπου ανθεί η Ελληνική διασπορά.

Συνολικά στην τρίτη κατά σειρά ετήσια βράβευση, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην επιχειρηματικότητα και την επιμονή τους να αναζητήσουν ευκαιρίες στην Ελλάδα, 42 επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες, από 40 επιχειρήσεις και φορείς, σε εννέα διαφορετικές κατηγορίες.

Ενδεικτικά  παραβρέθηκαν  στην εκδήλωση και απένειμαν βραβεία ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, η πρόεδρος του Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άννα Μυκωνίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης, και ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης, Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Οι εκπρόσωποι όλων των φορέων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, χαρακτήρισαν «ήρωες» τους βραβευθέντες καθώς παραμένουν πιστοί στην επιχειρηματικότητα, σε ένα τόσο εχθρικό περιβάλλον.