Υπηρεσίες

Κατασκευή
Ιστοσελίδων

Για τους επαγγελματίες που χρειάζονται μία αποτελεσματική παρουσίαση της εταιρίας τους και θέλουν πλήρη διαχείριση του περιεχόμενου της, μία WordPress ιστοσελίδα αποτελεί ιδανική λύση.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια αξιόπιστη και ευέλικτη ιστοσελίδα η οποία μπορεί να ενημερώνεται διαρκώς και να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, δίνοντας στην εταιρία σας την δυνατότητα να είναι παραγωγική και επιτυχημένη. Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα γίνει από έμπειρους developers και θα περιέχει customized λύσεις και λειτουργίες για μια πραγματικά προσαρμοσμένη εμπειρία στις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Σας παρέχουμε επίσης εκπαίδευση και υποστήριξη ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρον τις δυνατότητες του νέου σας site.

Magento
Eshop

Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή eshops Magento eCommerce που έχουν στο επίκεντρο τους τον πελάτη και τις πωλήσεις. Είτε στοχεύετε στην λιανική (B2C) είτε στην χονδρική (Β2Β) η ομάδα των Magento developers μας διασφαλίζει ότι το eshop σας θα είναι καλοσχεδιασμένο, φιλικό στην χρήση, λειτουργικό και πάνω από όλα αποδοτικό.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις για το Magento eCommerce που αφορούν στην δημιουργία custom extensions, στην βελτιστοποίηση ταχύτητας και στις διασυνδέσεις με ERP και εμπορικά προγράμματα ή αποθήκες προμηθευτών.

Logo & Graphic Design

Μελετάμε προσεκτικά την αγορά που απευθύνεστε και τον ανταγωνισμό προκειμένου να διαμορφώσουμε την συνολική εικόνα της εταιρίας σας και να διασφαλίσουμε ότι το μήνυμα που λαμβάνουν οι πελάτες σας είναι σαφές και ξεκάθαρο. Αναλαμβάνουμε από την σχεδίαση τoυ λογότυπου και των εταιρικών εντύπων μέχρι την ιστοσελίδα και τα newsletter της εταιρίας σας.

Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις σχεδίασης UI/UX για eshop, εμπορικές εφαρμογές και applications ενώ παρέχουμε καθημερινή γραφιστική υποστήριξη στου πελάτες που το έχουν ανάγκη με την δημιουργία γραφικών για newsletter, banners και digital marketing.

Copywriting

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη που έχουν οι λέξεις όταν επιθυμούμε να προωθήσουμε προϊόντα και υπηρεσίες σε μια ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά, αναλαμβάνουμε τη συγγραφή ή/και επιμέλεια κειμένων για ιστοσελίδες, e-shop και άλλες μορφές επικοινωνίας. Τα κείμενα προσαρμόζονται στην εταιρική ταυτότητα και δυναμική της επιχείρησης σας με τρόπο σωστό, κατανοητό, εμπορικό και ευκολότερα ανιχνεύσιμο από τις μηχανές αναζήτησης (SEO),  χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες «λέξεις κλειδιά».

Hosting

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστο και γρήγορο hosting για τις ιστοσελίδες και τα email σας. Προσφέρουμε φιλοξενία σε σύγχρονα ευρωπαϊκά datacenter με υψηλές προδιαγραφές και server τελευταίας γενιάς με καθημερινά backup και γρήγορο support. Γνωρίστε το Google Cloud Hosting για ταχύτητες και αξιοπιστία σε νέα επίπεδα. Ρωτήστε μας για τιμές και χαρακτηριστικά.