Εταιρία

Είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2007. Στα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο καταφέραμε να αναπτυχθούμε ουσιαστικά, μεγαλώνοντας συνεχώς την ομάδα μας, και δημιουργώντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Σε αυτό συμβάλλουν η πολύτιμη εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, η υψηλή μας αισθητική αλλά και η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας στην ArtAbout είναι ότι ένα project δεν τελειώνει όταν παραδίδεται. Συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενδυναμώνεται ανάλογα με τη σημασία που του δίνεται. Για αυτό έχει σημασία για εμάς να σας βοηθάμε και να σας στηρίζουμε διαρκώς!

About-02
About-01
About-03

Η ομάδα μας

Στην ArtAbout η ομάδα μας μεγαλώνει συνεχώς! Web designers, graphic designers, copywriters και business experts ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες! Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας μας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Θανάσης Ζαφειρίου

Managing Director - Founder

Διαλεχτή Φωτοπούλου

Bussiness Development Manager

Κυριακή Τσιχίτα

Web Developer

Αγαθοκλής Τσιώκος

Web Developer

Οδυσσέας Αβραμίδης

Graphics Designer

Μενέλαος Κοντός

Web Developer

Χρυσή Τσίνου

Junior Web Developer

Γιώργος Τσαλίδης

Junior Web Developer - Intern

Οι Πελάτες μας

Κάθε project για εμάς είναι μοναδικό. Βάζουμε όλη μας τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία για να υλοποιήσουμε projects που μας κάνουν περήφανους! Διανύοντας την δεύτερη δεκαετία μας στο χώρο, χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.