Τι είναι το Magento και ποια είναι τα βασικά του πλεονεκτήματα;

Το Magento είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου βασισμένη σε τεχνολογία ανοιχτού κώδικα (open source) που παρέχει στους διαδικτυακούς εμπόρους ένα ευέλικτο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μεταξύ των κορυφαίων brands στον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα.

Παρότι οι διαθέσιμες πλατφόρμες για την κατασκευή e-shop είναι ποικίλες, το Magento αποκτά διαρκώς αυξανόμενη απήχηση, χάρη στις απεριόριστες και ιδιαίτερες λειτουργίες του.

Οι λόγοι που ωθούν επαγγελματία να επιλέξει την πλατφόρμα Magento ως τη βέλτιστη λύση e-commerce για την επιχείρησή του είναι:

 

1. Καλύτερη εμπειρία χρήστη (user experience)

Με το Magento υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας σχεδιασμού υψηλής αισθητικής και αποδόσεων e-shop που εξυπηρετούν τον εκάστοτε χρήστη στο μέγιστο.

 

2. Βέλτιστη εμφάνιση στα κινητά

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν το Magento μπορούν να προσφέρουν καλύτερο User Experience στα κινητά για κάθε πρόγραμμα περιήγησης και συσκευή.

 

3. Ανταγωνιστική κατάταξη στη Google

Το Magento δημιουργεί μικρά και ξεκάθαρα URLs, ετικέτες, ονομασίες και λέξεις-κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν ένα Magento e-shop σε υψηλή θέση.

 

4. Ευελιξία

Η ευελιξία στη χρήση είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Magento. Η πλατφόρμα Magento είναι εξαιρετικά επεκτάσιμη και ευέλικτη, εξυπηρετώντας οποιοδήποτε επιχειρηματικό μοντέλο προσφέροντας ευχρηστία και εξατομίκευση των απαιτήσεων του κάθε e-shop. Για αυτό θεωρείται η καλύτερη επιλογή για μεγάλες επιχειρήσεις με πολλά υποκαταστήματα που χρειάζονται μαζική διασύνδεση με το e-shop αλλά και για καινούριες εταιρίες που θέλουν να δημιουργήσουν για πρώτη φορά το e-shop τους.

 

5. Εύκολη διαχείριση

Το Magento παρέχει ευκολία στη διαχείριση του e-shop σας μέσω μίας κεντρικής σελίδας ελέγχου (admin panel). Με αυτόν τον τρόπο, ο επαγγελματίας μπορεί να ελέγχει, να επεξεργάζεται και να προσθέτει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το e-shop του με ευκολία. Επιπλέον το Magento διαθέτει σύστημα ειδοποιήσεων πελατών (επιβεβαίωση παραγγελίας, ενημέρωση κατάστασης παραγγελίας, αποστολή τιμολογίου, ολοκλήρωση παραγγελίας) για μεγαλύτερη ευκολία στη διαχείριση παραγγελιών.

 

6. Μεγάλος βαθμός ασφάλειας

Το Magento e-shop αποτελεί ένα άκρως έμπιστο και έγκυρο διαδικτυακό περιβάλλον λειτουργώντας μέσω της ασφάλειας SSL και IP. Οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσα σε αυτό με αίσθημα σιγουριάς και εμπιστοσύνης, ενώ, παράλληλα, μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα σε διάφορους τρόπους πληρωμής όπως Paypal, Αντικαταβολή και Πιστωτική Κάρτα.

 

7. Πολλαπλά e-shops σε μια ιστοσελίδα

Το Magento σας δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαχειριστεί πολλά διαφορετικά Magento e-shop μέσω μίας μόνο σελίδας. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εύκολος ο έλεγχος πληροφοριών σχετικά με τις πωλήσεις και τους πελάτες, μέσα από μία ενιαία βάση δεδομένων, εξοικονομώντας πόρους και πολύτιμο χρόνο.

 

8. Καλύτερη κατηγοριοποίηση προϊόντων

Το Magento επιτρέπει την κατηγοριοποίηση προϊόντων σε πολλαπλά επίπεδα (π.χ. μάρκα, μέγεθος, χρώμα κτλ.) ώστε να επιτυγχάνεται σε μέγιστο βαθμό η αναλυτική αναζήτηση προϊόντων και η σύγκριση προϊόντων. Όπως επίσης σε περιπτώσεις εκπτώσεων η πλατφόρμα του Magento επιτρέπει την εφαρμογή εκπτώσεων σε προϊόντα μαζικά (εκπτωτικοί κανόνες).

 

Η δημιουργική μας ομάδα και η εμπειρία μας στα Magento e-shops, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε πετυχημένα e-shop και εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τις δυνατότητες του Magento για το συμφέρον της επιχείρησής σας.

espa-el
espa-el
espa-el
espa-el