Η ArtAbout στο E-commerce & Retail Management event @OKThess

Με χαρά αποδέχθηκε η ArtAbout  την πρόσκληση του inefan να μεταφέρει την εμπειρία της από τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εκδήλωση με θέμα «E-commerce & Retail Management» διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΟΚΤhess την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Στην εκδήλωση η Χρυσοπηγή Βαρδίκου  και η Δρ.Διαλεχτή Φωτοπούλου, Digital Marketing Manager και Business Development Manager της ArtAbout  αντίστοιχα, παρουσίασαν την ενότητα E-commerce Strategy 101 και μίλησαν για τα βασικά στρατηγικά βήματα που απαιτούνται  για τη δημιουργία ενός eShop αλλά και την προώθησή του.

Ο Αθανάσιος-Αντώνιος Η. Λεοντάρης, Δικηγόρος-Νομικός Σύμβουλος στην Ratio Legal Services,  μίλησε επίσης για τα νομικά ζητήματα του e-commerce. Η Έλενα Νικήτα, βασικός μέτοχος του OrganicBrands παρουσίασε το case του eshop Organic Brands. Περιέγραψε μάλιστα όλη τη διαδικασία από τη σύλληψη της ιδέας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέχρι την υλοποίηση του.

Κοινό και διοργανωτές έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τις παρουσιάσεις και τις συζητήσεις που έγιναν, με κεντρικό θέμα τις προκλήσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου και πώς αυτές μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Γιατί να επιλέξετε Magento eshop.
Γιατί Magento; Η Δρ.Διαλεχτή Φωτοπούλου παρουσιάζει τους λόγους για τους οποίους η κατασκευή eShop πρέπει να γίνει σε Magento platform.
Dr.Dialechti Fotopoulou presenting about Magento eshops
Ποια είναι τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει όποιος ενδιαφέρεται για κατασκευή eshop; H Δρ.Διαλεχτή Φωτοπούλου παρουσιάζει τα 5 κυριότερα.
Chrysopigi Vardikou presenting "ECommerce marketing 101"
EShop marketing και γιατί ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσεις από Google ή Facebook αλλά ένα βήμα πριν, από την έρευνα αγοράς.
The event speakers
Οι ομιλήτριες της εκδήλωσης.

The event speakers

Inefan 's "ECommerce & Retail" event at OKThess-Thessaloniki

Inefan's team with the speakersThe ArtAbout team