100% Επιδότηση για δημιουργία eShop με το πρόγραμμα e-λιανικό

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα e-λιανικό για την επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναβαθμίσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα (eshop). Το ύψος της επιδότησης είναι έως 5.000€ και το ποσοστό χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100%! Οι αιτήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 22/02/2021 και η προθεσμία υποβολής είναι η  Δευτέρα 05/04/2021.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής του επενδυτικού σχεδίου.

 

 

 

Ολοκληρωμένο Πακέτο από την Αίτηση έως την Κατασκευή του eShop

Η ArtAbout, έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σε συνεργασία με τους συμβούλους επιχειρήσεων της Oecon Group, η ArtAbout σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Δωρεάν Αξιολόγηση Φακέλου Χρηματοδότησης

Στο πακέτο των υπηρεσιών μας περιλαμβάνονται εντελώς δωρεάν η αξιολόγηση του φακέλου χρηματοδότησης πριν την αίτηση, αλλά και η εκπαίδευση στη διαχείριση του eshop σας, μόλις αυτό υλοποιηθεί.

Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση

Επιχειρήσεις που:

δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με βάση το σχετικό Παράρτημα της προκήρυξης) είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα

• έχουν συσταθεί μέχρι τις 12/2/2021

• διατηρούν φυσικό κατάστημα

• η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

• παρουσίασαν μείωση του Κύκλου Εργασιών (τζίρου) 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019, μεγαλύτερη ή ίση του 20% (Δεν αφορά σε νεοσύστατες).

Επιλέξιμες Δαπάνες

Σε κάθε επιχείρηση θα αποδίδεται συνολική επιχορήγηση έως του ποσού των 5.000€ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (Λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εφόσον η επιχείρηση διέθετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 18/3/2020, τότε αυτό δύναται να αναβαθμιστεί με δικαιούμενη επιχορήγηση έως του ποσού των 1.500,00 €.

Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης εντάσσονται σε δύο (2) ευρύτερες κατηγορίες, σε Εξοπλισμό Πληροφορικής και Λογισμικό.

Δείτε όλη την προκήρυξη εδώ: http://www.antagonistikotita.gr/epanek/prokirixeis.asp?id=73&cs

 

Σημείωση: λόγου του μεγάλου όγκου αιτήσεων που δεχθήκαμε δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε άλλες αιτήσεις

espa-el
espa-el
espa-el
espa-el