100% Επιδότηση για κατασκευή eShop μέσω ΕΣΠΑ

Αποκτήστε το δικό σας eShop με επιδότηση 100%

Πρόγραμμα χρηματοδότησης 100% για την κατασκευή eShop με τίτλο Δράσης “e-λιανικό” προδημοσιεύτηκε και αναμένεται να προκηρυχθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα αφορά το λιανικό εμπόριο και θα αποδίδει σε κάθε επιχείρηση έως του ποσού των 5.000,00 € για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ολοκληρωμένο Πακέτο από την Αίτηση έως την Κατασκευή του eShop

Η ArtAbout, έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.

Σε συνεργασία με τους συμβούλους επιχειρήσεων της Oecon Group, η ArtAbout σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Δωρεάν Αξιολόγηση Φακέλου Χρηματοδότησης

Στο πακέτο των υπηρεσιών μας περιλαμβάνονται εντελώς δωρεάν η αξιολόγηση του φακέλου χρηματοδότησης πριν την αίτηση, αλλά και η εκπαίδευση στη διαχείριση του eshop σας, μόλις αυτό υλοποιηθεί.

Ποιοί δικαιούνται την επιδότηση

Υφιστάμενες (εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30/09/2019) και Νεοσύστατες (έναρξη από 1/10/2019 έως 7/11/2020) μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που:

  • δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου, έχουν δηλαδή ώς ΚΥΡΙΟ ΚΑΔ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με την εξαίρεση του τομέα της αλιείας και της εμπορίας καπνού και προϊόντων καπνού)
  • έχουν ολοκληρώσει την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος –με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ΑΜΕΑ κλπ (υλοποίηση, τιμολόγηση, εξόφληση και λογιστικοποίηση των σχετικών δαπανών) την περίοδο από 18/03/2020 έως και πριν την υποβολή της αίτησης.
  • διατηρούν φυσικό κατάστημα λιανικής πώλησης που εξυπηρετεί πελάτες
  • η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής

Δείτε αναλυτικά την προδημοσίευση εδώ: http://epan2.antagonistikotita.gr/uploads/prodhmosieysh_e-lianiko.pdf

*Στην επίσημη προκύρηξη ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές, οπότε ακόμα κι αν δεν πληροίτε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με την βασική προϋπόθεση ότι είστε επιχείρηση λιανικής.

Αποκτήστε σειρά προτεραιότητας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις προϋποθέσεις του προγράμματος μόλις προκηρυχθεί επίσημα και να συζητήσουμε για το eshop σας!

 

Aφού συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προχωρήσουμε με την υποβολή της αίτησης.