Βραβεία Επιχειρηματικότητας με χρηματικό έπαθλο σε δύο συνεργάτες της ArtAbout!

Την Τρίτη 25 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι νικητές του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019». Από τους δέκα νικητές, δύο είναι στενοί συνεργάτες της ArtAbout: το Aithrio, εμπορική εταιρία στην Καλαμάτα και η Freights, ηλεκτρονική πλατφόρμα ανταλλαγής φορτίων και φορτηγών με έδρα τη Θεσσαλονίκη!

Οι δύο εταιρίες έλαβαν το χρηματικό έπαθλο των 10.000€ η καθεμία και την βράβευση έκανε ο ίδιος ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της easyJet, του ομίλου easyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation. Τα βραβεία αυτά δίνονται κάθε χρόνο στα πλαίσια της δράσης του Stelios Philanthropic Foundation, και σκοπό έχουν την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Φέτος έθεσαν υποψηφιότητα 74 εταιρίες και βραβεύτηκαν οι 10. Το μεγάλο έπαθλο των 30.000€ έλαβε η εταιρία HEMPOILSHOP.

Στην ArtAbout είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τους συνεργάτες μας που καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στον επιχειρηματικό στίβο!

Για το Aithrio, αναλάβαμε στην ArtAbout το migration από την πλατφόρμα Shopify σε Magento eCommerce ενώ παράλληλα σχεδιάσαμε την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας. Δώσαμε custom λύσεις για την βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων ενώ πλέον έχει υλοποιηθεί η πλήρης διασύνδεση του eshop με το εμπορικό πρόγραμμα της Softone. Για την Freights, σχεδιάσαμε το interface για ολόκληρη την εφαρμογή της Freights όπου οι απαιτήσεις, οι προδιαγραφές και η πολυπλοκότητα ήταν σε υψηλό επίπεδο και σχεδιάσαμε εξ’ολοκλήρου την εταιρική της ταυτότητα.

Είμαστε σίγουροι πως τα καλά νέα για τους πελάτες μας θα συνεχίζονται!!!