100% Επιδότηση για δημιουργία eShop με το πρόγραμμα e-λιανικό (Β’ κύκλος)

Προκηρύχτηκε δεύτερος κύκλος του προγράμματος e-Λιανικό για την επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, προκειμένου να δημιουργήσουν ή να αναβαθμίσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα (eshop).Το ύψος της επιδότησης είναι έως 5.000€ και το ποσοστό χρηματοδότησης ανέρχεται στο 100%! Οι αιτήσεις ξεκινούν την Παρασκευή 09/07/2021 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 29/09/2021.

Οι αιτήσεις χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής του επενδυτικού σχεδίου.

Αποκτήστε σειρά προτεραιότητας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να κάνουμε την αξιολόγησή του φακέλου σας δωρεάν και να συζητήσουμε για το eshop σας!

  Aφού συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας!

  Ολοκληρωμένο Πακέτο από την Αίτηση έως την Κατασκευή του eShop

  Η ArtAbout, έχοντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων και αποδοτικών eshop στο ενεργητικό της, αναλαμβάνει την κατασκευή του eshop σας και την χρηματοδότησή του μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.

  Σε συνεργασία με τους συμβούλους επιχειρήσεων της OeconGroup, η ArtAbout σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που ξεκινά με την αίτηση χρηματοδότησης στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, και ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός λειτουργικού και ανταγωνιστικού eshop σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

  Δωρεάν Αξιολόγηση Φακέλου Χρηματοδότησης

  Στο πακέτο των υπηρεσιών μας περιλαμβάνονται εντελώς δωρεάν η αξιολόγηση του φακέλου χρηματοδότησης πριν την αίτηση, αλλά και η εκπαίδευση στη διαχείριση του eshop σας, μόλις αυτό υλοποιηθεί.

   Ποιοι δικαιούνται την επιδότηση

  Επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί μέχρι τις 25/6/2021:

  • δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου (ΚΑΔ 47 και Αναλυτικοί αυτού με βάση το σχετικό Παράρτημα της προκήρυξης) είτε ως ΚΥΡΙΑ Δραστηριότητα, στην έδρα ή στο υποκατάστημα, είτε ως δραστηριότητα με τα μεγαλύτερα έσοδα.
  • διατηρούν φυσικό κατάστημα,
  • η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020,
  • παρουσίασαν μείωση του Κύκλου Εργασιών (τζίρου) 4ου τριμήνου 2020 σε σχέση με τον αντίστοιχο Κύκλο Εργασιών 4ου τρίμηνου έτους 2019, μεγαλύτερη ή ίση του 20% (Δεν αφορά σε νεοσύστατες).

  Επιλέξιμες Δαπάνες

  Στο πλαίσιο της Δράσης ενισχύονται επενδυτικά σχέδια ύψους έως 5.000€.

  Το ποσοστό ενίσχυσης των επενδυτικών σχεδίων ανέρχεται στο 100%.

  Σε κάθε επιχείρηση θα αποδίδεται συνολική επιχορήγηση έως του ποσού των 5.000€ για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (Λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

  Εφόσον η επιχείρηση διέθετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 18/3/2020, τότε αυτό δύναται να αναβαθμιστεί με δικαιούμενη επιχορήγηση έως του ποσού των 1.500,00 €.

  Ως έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 18η Μαρτίου 2020. Συνεπώς, το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών θα πρέπει να έχει εκκινήσει ως Φυσικό και Οικονομικό αντικείμενο από την ημέρα αυτή και μετά.

  Οι επιλέξιμες δαπάνες της Δράσης εντάσσονται σε δύο (2) ευρύτερες κατηγορίες, σε  Εξοπλισμό Πληροφορικής και Λογισμικό.

  espa-el
  espa-el
  espa-el
  espa-el