Εταιρία

Είμαστε ένα eCommerce agency που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2007. Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, από τον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας και την κατασκευή του eshop ή του site σας, έως την προώθηση της επιχείρησής σας του με την χρήση των εργαλείων του digital marketing.

Στα χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο καταφέραμε να αναπτυχθούμε ουσιαστικά, μεγαλώνοντας συνεχώς την ομάδα μας, και δημιουργώντας ένα μεγάλο portfolio επιτυχημένων projects. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Σε αυτό συμβάλλουν η πολύτιμη εμπειρία μας, η τεχνογνωσία, η υψηλή μας αισθητική αλλά και η έμφαση που δίνουμε στην λεπτομέρεια και στο τελικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία μας στην ArtAbout είναι ότι ένα project δεν τελειώνει όταν παραδίδεται. Συνεχίζει να αναπτύσσεται και να ενδυναμώνεται ανάλογα με τη σημασία που του δίνεται. Για αυτό έχει σημασία για εμάς να σας βοηθάμε και να σας στηρίζουμε διαρκώς!

About-02
About-01
About-03

Η ομάδα μας

Στην ArtAbout η ομάδα μας μεγαλώνει συνεχώς! Web developers, graphic designers, digital marketers, copywriters και business experts ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις! Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας μας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Θανάσης Ζαφειρίου

Managing Director - Founder

Διαλεχτή Φωτοπούλου

Bussiness Development Manager

Πηγή Βαρδίκου

Digital Marketing Manager, Google Ads - Analytics - My Business Certified

Κυριακή Τσιχίτα

Senior Web Developer

Αγαθοκλής Τσιώκος

Senior Web Developer

Οδυσσέας Αβραμίδης

Graphics Designer

Μενέλαος Κοντός

Senior Web Developer

Απόστολος Τσαλκιτζής

Web Developer

Κίμων Τοπουζίδης

Web Developer

Αλεξάνδρα Αβραμίδου

Web Developer

Στέφανος Ηλιάδης

Web Developer - Intern

Παναγιώτης Φωτίου

Web Developer - Intern

Οι Πελάτες μας

Κάθε project για εμάς είναι μοναδικό. Βάζουμε όλη μας τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία για να υλοποιήσουμε projects που μας κάνουν περήφανους! Διανύοντας την δεύτερη δεκαετία μας στο χώρο, χτίζουμε καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.