Κουμαντζιάς

H αυτοκίνηση ξεκινάει εδώ

The brand

Η Κουμαντζιάς Α.Ε. ιδρύθηκε από τον κ. Χρήστο Κουμαντζιά τον Δεκέμβρη του 2013 με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων. Εξειδικεύεται στην επισκευή και το service πολυτελών αυτοκινήτων Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover και είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και των τριών παραπάνω παγκόσμιων brands.

Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στη φράση «Κάνουμε τη ζωή των πελατών ευκολότερη» και υποστηρίζεται στην πράξη από μια σειρά ενεργειών που σχεδιάσαμε για να βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες των πελατών μας. Η κυριότερη εξ’ αυτών είναι η μοναδική, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, υπηρεσία Pick-Up Delivery που προσφέρει στους οδηγούς τη δυνατότητα παραλαβής του αυτοκινήτου από το σπίτι ή το γραφείο τους και την παράδοση μετά την επισκευή και πάλι στον χώρο που θα μας υποδείξουν.

Design & Development

Για την εταιρία Κουμαντζιάς υλοποιήσαμε ένα σύνολο από αναξάρτητες ιστοσελίδες για κάθε brand που εμπορεύεται (Jaguar, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo) και μία σελίδα για πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.

Key features
  • Theme based web design
  • Υλοποίηση σε WordPress
  • Technical SEO

Συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης για την Κουμαντζιάς.