Λογότυπο \ Εταιρική Ταυτότητα

Επικοινωνήστε το όραμά σας!

Λογότυπα

Σχεδιάζουμε λογότυπα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία σας και τα προϊόντα/υπηρεσίες σας, σε στενή συνεργασία με εσάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι διαχρονικό και να λειτουργεί σε όλα τα μέσα.

Ένα εκλεπτυσμένο και εφυές λογότυπο, σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και αποπνέει επαγγελματισμό και ποιότητα.

Σας παρέχουμε το τελικό λογότυπο σε μορφές κατάλληλες για κάθε μελλοντική εφαρμογή με τις κατάλληλες οδηγίες σωστής χρήσης.

Εταιρική Ταυτότητα Κάτι παραπάνω από ένα λογότυπο

Δημιουργώντας την εταιρική ταυτότητα που σας αντιπροσωπεύει, διασφαλίζετε ότι κάθε στοιχείο επικοινωνίας της εταιρίας ακολουθεί μία κοινή φιλοσοφία.

Μελετάμε προσεκτικά την αγορά που απευθύνεστε και τον ανταγωνισμό προκειμένου να διαμορφώσουμε μια εξειδικευμένη οπτική της συνολικής σας ταυτότητας. Ανακαλύπτουμε τρόπους εφαρμογής της εταιρικής σας ταυτότητας σε διαφορετικά σενάρια, και διασφαλίζουμε ότι το μήνυμα που λαμβάνουν οι πελάτες σας είναι σαφές και ξεκάθαρο.

Εταιρικά Έντυπα Εντυπωσιάστε

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες σας πρέπει να λαμβάνουν πάντα από την εταιρία σας επαγγελματικά και ποιοτικά έντυπα, είτε αυτό αφορά την εταιρική σας κάρτα, τα τιμολόγια σας ή τους φακέλους/επιστολόχαρτα σας.  Σχεδιάζουμε και παράγουμε άρτια στιλιστικά  έντυπα, που μεταφέρουν την εταιρική σας εικόνα με τον καλύτερο τρόπο.

Διαφημιστικά Έντυπα Περάστε το μήνυμα σας

Παρόλο που είμαστε ένα δημιουργικό γραφείο με ψηφιακό προσανατολισμό, μας αρέσει να ασχολούμαστε και με παραδοσιακούς τρόπους προώθησης… Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς διαφημιστικά έντυπα, καταχωρήσεις περιοδικών και καταλόγους προϊόντων. Όποιο μέσο και να χρησιμοποιούμε φροντίζουμε πάντα να αποτυπώνετε σωστά η εταιρική σας ταυτότητα.