Κατασκευή e-shop Magento

Δυναμικές Πωλήσεις on-line

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop) μπορούν να εμπορεύονται πληθώρα και υπηρεσιών σε τοπικό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε την εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία να αναπτύξουμε κάθε είδους e-shop, και να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που ένα e-shop προσφέρει.

Η κατασκευή των e-shop βασίζεται στην κορυφαία πλατφόρμα e-commerce Magento. Η πλατφόρμα του Magento συνδυάζει την πλήρη ευελιξία και τον έλεγχο στην εμφάνιση του περιεχομένου, με την πλούσια λειτουργικότητα που απαιτεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.  Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της πλατφόρμας είναι η φιλικότητα της προς τις μηχανές αναζήτησης.

Τα ενσωματωμένα εργαλεία SEO (Search Engine Optimization) και ο φιλικός για τις μηχανές αναζήτησης κώδικας που προσφέρει το Magento, αποτελούν το κλειδί για υψηλότερες κατατάξεις σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google.

Γνωρίστε το Magento

6 σημεία που θα σας πείσουν!

Διαχείριση καταλόγου και προϊόντων

Πραγματικά απλό στήσιμο μικρών ή μεγάλων και σύνθετων eshop με σύνδεση προϊόντων και συσχετιζόμενες κατηγορίες. Διαφορετικές τιμές προϊόντων ανά ομάδα χρηστών (Λιανική - Χονδρική), απεριόριστα χαρακτηριστικά, διαχείριση αποθήκης.

Τρόποι πληρωμής και αποστολής

Πληρωμή με πιστωτική μέσω των Ελληνικών τραπεζών (και με δόσεις), Paypal, Paysafe κ.α. Δυνατότητα σύνθετων υπολογισμών μεταφορικών (με ΤΚ. ή Νησιά). Έκδοση τιμολογίου, μειωμένο ΦΠΑ και αποστολή tracking number.

SEO και μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης με SEO-friendly URLs, canonical URLs, meta πληροφορίες για κάθε προϊόν, αυτόματα sitemaps.

Γρήγορο και εύκολο checkout

Ολοκλήρωση των αγορών σε μία σελίδα ακόμα και σε ένα βήμα (όλα τα στοιχεία σε μία οθόνη) με ή χωρίς εγγραφή των χρηστών.

Responsive design για Smartphones - Tablets

Προσαρμογή του eshop σας σε κάθε είδους συσκευή. Εναλλαγή των μενού και της απεικόνισης των προϊόντων ανάλογα με την διάσταση της οθόνης. Δυνατότητα mobile πωλήσεων από οποιοδήποτε σημείο.

Extension και επεκτασιμότητα

Επειδή το Magento είναι open source υπάρχει μία τεράστια κοινότητα που αναπτύσσει διαρκώς extensions. Έτσι είναι γίνεται εφικτό σχεδόν ότι φανταστείτε. Αναπτύξτε το eshop σας καθώς αναπτύσσεστε και εσείς!