Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ίντερνετ; Το (κατ)έχουμε!

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη σημασία του ίντερνετ για τις επιχειρήσεις και προωθούμε την ανάπτυξη της εταιρία σας στην ψηφιακή εποχή. Οι υπηρεσίες μας κατασκευής ιστοσελίδων, εξασφαλίζουν την άριστη διαδικτυακή σας παρουσία και ενισχύουν την εταιρική σας εικόνα στην αγορά.

Κατασκευάζουμε πρωτότυπες και λειτουργικές ιστοσελίδες που ικανοποιούν τις ανάγκες των σύγχρονων χρηστών, προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία.

Λειτουργικότητα…στα μέτρα σας

Η ιστοσελίδα σας… είναι δική σας! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε λειτουργία χρειάζεστε, όσο ιδιαίτερη κι αν είναι.

Η ομάδα μας μπορεί να αναπτύξει ιστοσελίδες αξιοποιώντας τα πιο διαδεδομένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS), είτε να κατασκευάσει από το μηδέν μια custom λύση για εσάς.

Διαχειριστείτε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας!

Αναγνωρίσουμε την αναγκαιότητα να κρατάτε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη, όχι μόνο για να διατηρείται το περιεχόμενό της ενήμερο, αλλά και για την καλύτερη κατάταξη σας σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Οι σελίδες που ανανεώνουν το περιεχόμενο τους τακτικά, κατατάσσονται υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Τα σύγχρονα CMS που χρησιμοποιούμε, σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε εύκολα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας από το δικό σας υπολογιστή.

«Παίζει» και στα κινητά

Η δυνατότητα της ιστοσελίδας σας να λειτουργεί σωστά στα smart phones και στα tablet pc’s δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα. Η ραγδαία αύξηση της χρήσης του ίντερνετ μέσα από τέτοιου είδους συσκευές, απαιτεί και την αντίστοιχη αναβάθμιση/προσαρμογή των ιστοσελίδων.

Έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε ιστοσελίδες με τεχνολογία που όχι μόνο πληρεί τις προδιαγραφές των mobile συσκευών, αλλά και εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία τους σε βάθος χρόνου.